Ποιοι Είμαστε

Είμαστε γεμάτοι μεΕυγνομωσύνη.Εμπειρία.Πάθος.


Κάμερες ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσυμε στον επαγγελματικό ή ιδιωρικό σας χώρο κάμερες ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης CCTV παντός τύπου, κρυφές κάμερες, ασύρματες κάμερες, ψεύτικες κάμερες, διαδικτυακές κάμερες IP, κάμερες παρακολούθησης GSM, καταγραφικά ήχου κοριούς, ψηφιακά καταγραφικά DVR, monitors και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα για την σωστή λειτουργία ενός πλήρους συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV.

Συναγερμοί

Μια μονάδα συναγερμού είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση εισβολής παράνομης εισόδου σε ένα κτίριο ή περιοχή, με σκοπό την προστασία από κλοπή ή υλικές ζημιές, καθώς και την προσωπική προστασία από εισβολείς. Τα συστήματα συναγερμού δεν εξυπηρετούν μόνο την προστασία διάρρηξης. Αν συνδυαστούν με με ειδικούς ανιχνευτές μπορούν επίσης να παρέχουν προστασία από κίνδυνο πυρκαγιάς, καπνού, μονοξειδίου του άνθρακα κτλ. Συστήματα συναγερμού μπορεί επίσης να συνδυαστούν με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης επιτήρησης, ώστε ταυτόχρονα με την ειδοποίηση εισβολής να καταγράφει αυτόματα τις δραστηριότητες των εισβολέων ενώ μπορούν να διασυνδεθούν με συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Φωτισμός & Επιγραφές LED

Η Pagkalos Electronics σας δίνει την δυνατότητα να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας, στο σπίτι, το γραφείο και στην επιχείρησή σας με εύκολο και οικονομικό τρόπο. Έχουμε μεγάλη ποικιλία από λαμπτήρες LED, φωτιστικά εσωτερικού χώρου LED, φωτιστικά εξωτερικού χώρου LED για να επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στον χώρο σας.

Η Pagkalos Electronics σχεδιάζει, κατασκευάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ηλεκτρονικές επιγραφές τεχνολογίας LED. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μονόχρωμες επιγραφές μίας γραμμής ώς και έγχρωμους πίνακες πολλών τετραγωνικών μέτρων για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μερικές από τις εφαρμογές είναι ηλεκτρονικές πινακίδες για πληροφόρηση δημοτών, επιγραφές LED για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, ηλεκτρονικά ρολόγια θερμόμετρα, σταυροί φαρμακείων LED, πινακίδες ένδειξης ελεύθερων θέσεων στάθμευσης, ηλεκτρονικές τιμές για πρατήρια καυσίμων, κλπ.

Αυτοματισμοί

Επαγγελματικός χώρος ή σπίτι ευχάριστο, άνετο, ασφαλές και οικονομικό που χαίρεστε να βρίσκεσται σε αυτό. Οι λύσεις αυτοματισμού της Pagkalos Electronics σας προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Φωτισμός, θέρμανση, ρολά, συναγερμοί… διαχειριστείτε και ελέγξτε όλες αυτές τις λειτουργίες μέσα στον χώρο σας. Προσαρμόζουμε την αισθητική των αυτοματισμών σας στη διακόσμηση και το στυλ του σπιτιού σας.

Κεραίες - Δορυφορικά

Η διαδικασία εγκατάστασης της κεραίας της τηλεόρασης, περιλαμβάνει το να ρυθμιστεί σωστά το κέντρο εκπομπής με ψηφιακό πεδιόμετρο και έπειτα να περάστούν τα καλώδια που χρειάζονται από την κεραία έως την τηλεόραση ή τον ενισχυτή ψηφιακού σήματος. Η ρύθμιση και σκόπευση της κεραίας tvγίνεται με ειδικά όργανα (πεδιόμετρα) για εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας και ποιότητα της εγκατάστασης.

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν μια από τις εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη. Εκμεταλλευόμενο τον ήλιο και τα μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από την ηλιακή ενέργεια. Στην Pagkalos Electronics αναλβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες σας.

0
+
διαθετημένα προϊόντα
0
Χρόνια εμπειρίας
0
χαρούμενοι πελάτες